Nynäsveteranerna

- frågor till styrelsen
- frågor fån styrelsen
- förslag till styrelsen
- i styrelsen diskuterade aktiviteter eller ändringar
- synpunkter på det diskuterade- medlemshändelser
- eller annat av delat intresse

Önskemål?

HemsidanPosted by Bengt Weman 20 Oct, 2013 23:52
Bengt Weman
Hej. Hur tycker du hemsidan behöver förändras?
Jag lovar inte att jag klarar uppfylla alla önskemål smiley
Om det inte fungerar att skapa inlägg här, maila gärna till bengt.weman@gmail.com

Fill in only if you are not real

Posted by Lennart Jacobson 06 Sep, 2017 20:56

Verkar som hemsidan borde uppdateras. Saknar både aktuell medlemsförteckning som protokoll från senaste årsmötet. Och senaste inlägget tycks vara från nov 2015. Har alla somnat in?

Posted by Bengt Weman 26 Nov, 2015 17:58

Lysande idé säkert smiley. Konstföreningens tavelgalleri, inbjudningar, fullmakter (?) och protokoll vore det kanske smidigt att ha på webben, även om inte alla skulle använda platsen.

Eftersom konstföreningen har delvis andra medlemmar borde man kanske ha två skilda webbadresser men en länk från vardera till den andra. Skiljer obetydligt i kostnad o arbetsinsats. Jag borde kanske ha åkt in till årsmötet i kväll i st f att lämna fullmakt, men jag framföra förslaget till Eva Cederlund, om inte du gjort det.

Posted by Ulf Davidsson 26 Nov, 2015 15:41

Hej Bengt

Vore ganska bra om du kunde koppla Nynas Konstförening till hemsidan eftersom vi pensjos inte kommer åt den via Nynas hemsida.

Uffe D

Posted by Kurt nyberg 17 Nov, 2014 20:56

Hej Bengt, min emailadress godkänns inte av systemet så jag kan inte logga in på hemsidan. / Kurre 17 0kt.

Posted by Bengt Weman 13 May, 2014 14:56

Förhandsgranska - när du sett resultatet, bläddra längst ned på sidan och välj sedan Redigera eller Skicka (om det är bra som det är).

Posted by Kurt Nyberg 11 May, 2014 16:09

Bengt, varför försvinner ett inlägg när man trycker " förhandsgranska", eller är det amatören vid tangentbordet som strular till det ?

Kurt Nyberg

Posted by Kurt Nyberg 11 May, 2014 16:06

Kamrater, nu är vi 34 personer anmälda till bryggerivisning den 19 maj. Glädjande stort intresse för denna aktivitet. Har Du missat att anmäla så hör av Dig omg så försöker vi orda detta.

Kurt Nyberg, klubbmästare 070 5123680

Posted by Kurt Nyberg 30 Mar, 2014 17:25

Bästa veterankamrater, väntar på Din anmälan till teater den 22 april i Stockholm. Se detaljer i senaste brevutskicket.

Kurt Nyberg, klubbmästare tel 070 5123680

Posted by Hans Hammarström 21 Oct, 2013 15:37

Hej.
Roligt att se att sidan börjar få ett innehåll, bra jobbat Bengt.

Hans